Body diyorum o keyfi vermez

kompakt makine gibi birşey olcak aldıgınız. + Nikon ve Canon varken Sony gereksiz. Yani parasına bakmayın ömürlük keyifle kullanacagınız bırsey dusunuyorsanız ve iptal etme şansı varsa iptal edin güzel bir body alın. Bu anlattıgımı en ıyı gıdıp ıkı makıneyı elınıze aldıgınızda anlarsınız. O verdıgınız lınktekı boyutlar aldatmasın elinize alın a7 nin bir daha yüzünüze bakacagınızı sanmıyorum.
Daha önce Sony kullandınız mı bilemiyorum ama Arkadaşın aldığı model çok güzel ve verilen parayı hak eden bir model.
İşin içindeyim ve şuan Canon ve Nikon markalı modellerle iç içeyim. D90 - 3200 - 5200 vs vs. Canon'da 700D - 60D vs. Devamlı satışını yaptığım modeller. Ama inanın Sony Türkiye pazarında ciddi bir yatırım yapmasa da modelleri çok iyi.
Bence A7 iyi bir tercih. Body anlamında büyük almak isterseniz A99 önerebilirim. Daha rahat taşınsın derseniz A7 iyi bir tercih olacaktır.
Sony A77 kullanıyorum ve inanın verdiği performans ile başka bir makina almama gerek bile kalmadı.
Bu arada forum.alphaturk.com adresine bakın, Sony kullanıcıları tarafından oluşturulmuş bir site. İşi,nize yaracaktır.