Göbeğini küçültmek istiyor adam göbekte 0 yağ olsun demiyor insanların şevkini kırmayın. Ayrıca dediğiniz gibi imkansız değildir doğru çalışmayla kısa sürede hallediliyor.
Biraz beslenmesine dikkat ederek , cardio yaparak ve karın çalışarak üstesinden gelebilir.
Şevkini kırmakla alakası yok.Bende yazımda yazdım herhalde , 3 haftada yağlar erimez ancak kilo verirseniz incelirsiniz diye.Üstesinden gelemez diye birşey yazdığımı da görmedim.
Yine söylüyorum 3 Hafta'da yağlarını kesinlikle yakamaz.Sıkı bir rejime girerse verdiği kilolar sayesinde bel ve etrafındaki bölgede gözle görülür incelme olur.
Bu iş bu kadar kolay olsaydı , herkes 1 ayda fit görünüme sahip olurdu.
Ve karın kası çalışarak göbek erimez.Karın kasları vücudun en küçük ve az olarak çalışan kaslarıdır.Çok kısa çalışmalar ile karın kasları çıkar ancak , kasların üstündeki yağlardan dolayı bu kaslar görülmez.Amatör spor yapıp , vücut çalışmayan bazı zayıf kişiler , hiç çalışmadan karın kaslarının çıktıklarını söylerler.Bu da dediklerime örnektir.Görüşlerime katılır katılmazsınız saygı duyarım.Siz kendi bildiğinizle ben kendi bildiğimle . İyi günler.