Detaylı özel mesaj gönderildi, teşekkürler.

AVKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu site gibi bir tema istiyorum.
temada görsel çok fazla birşey olmadıgı için

Tamamen W3 standartlarına uygun bir wordpress tema olacak
vede seo standartlarına uygun olacak. Site içerindeki diğer bütün fonksiyonlar aynı şekilde yapılması gerekmektedir. Ek olarak Örneğin bir resime tıklandı resmin ilgili sayfasına yönlendiği zaman resimde ön izleme seçeneği indirme seçeneği ve make cover seçeneği olacaktır. Tıpkı göründüğü gibi.. Ben sadece orada görünen şeklin seçeneklerini değiştirdim. Make cover ile ilgili çalışmalar daha önce bir takım wordpress temalar üzerinde yapılmış görmek için buraya bakabilirsiniz. Reklam yerleşimleri temaya uygun şekilde yapılması gerekmektedir. Defalarca üzerinden geçmemek adına bütün hususları burada belirtiyorum. Site içerisinde yorum alanı sadece facebook login ile yapılacaktır. Bunun örnekleride birçok sitede mevcut. Yapılmasını istediğim sitedeki sağ taraftaki alanların hepsi yapılmayacaktır mesala top user gibi. Bunların yerine facebook ta bizi beğenin tarzında eklentiler koyulacaktır.

böyle bir çalışma..

lütfen bu konuda teklif pm atın ( ölücü değilim ancak çok uçuk rakam verenlerin teklifleri dikkate alınmayacaktır.) Lütfen teklifinizi mağkul çerçevede verin.

Not: sitedeki create bölümü yapılmayacaktır. Ödeme iş bitiminde yapılacaktır. Öncesinde herhangi bir ödeme yapılmayacaktır. Güvenilirliğimizi itradem den inceleyebilirsiniz.