Arkadaşlar, ben siteye olan rahatsızlığımı aktardım. Bazı arkadaşlarlara yaptıkları bir karalama haberini bile gönderdim. Sitenin ismini yazmam etik birşey değil, ama merak edenlere pm ile gönderiyorum. Gerekli açıklamaları yapıyorum. Hatta bir haberlerini buradan soylim size, bir adam bu sitenin türkçe karakterini almış adam türkçe karakterini almis diye site bu adam hakkında, bu adam dolandiricidir diye haber yapıyor.
Bu bir sahis bilindiği gibi suan seçim dönemi akp de urfa da en büyük parti oluyor. Akp bu dönem reklam üyelik parası vermediği için adamlar hakkında hep karalama haberleri yayınlıyorlar. En son urfa akp ile mahkemelik oldular. O olaydan sonra azda olsa böyle haberler yapılıyor.
Birde site çok güçlü olduğu için diğer siteler karisamiyor. Hakkında haber yapamıyor.
İnternette bir haber buldum bu siteyi öven bir haber,
http://bianet.org/bianet/ifade-ozgur...ime-kapattirdi
Bu link te eksi sözlükten
https://eksisozluk.com/hakaret-ve-so...clari--1152456
Soz konusu sitenin yasal sahibi gariban fakir biri olduğu için mahkeme tazminati reddetmiş. Amaa gerçek sahibi oturduğu yerden paralara vuruyor.
Bunun gibi yüzlerce vakası var sitenin. Ancak çok güçlü olması nedeniyle ve elinde basin gibi medya gucu olduğundan dolayı kimse karışmıyor. Ben siteye saldirin diye söylemiyorum.
Sadece böyle birşeylerin var olduğunu söylemek istiyorum. Bu zamanda bile halen darbe döneminde yapılan karalama adama kayiriyorlar.
Ya para vereceksin yada seni kayiracam. Urfa da BDP'nin alması için en büyük partiyi akp kayirmak istiyorlar. Akp adayı cemaatin projesi gibu söylemlerle adam kayiriyor.
Ve bu site bugüne kadar BDP herhangi bir haber yapamıyor. Adamlar hukuktan anlamadigi için..
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi