maniaccoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi biraz durup düşünelim...

Bir insan neden kadın-moda gibi bir site açar? Para kazanmak için!

Tek sebep para kazanmaktır ama sanki insanların basiretleri mi bağlanmış, Adsense dışında bir yoldan haberleri mi yok, varsa da ben yapamam ben edemem diye mi düşünüyorlar bilmiyorum ama Adsense bir para kazanma yöntemi olarak seçilebilecek en saçma yollardan bir tanesidir.

Şimdi başa saralım. Özel tasarım, yazılım bilmem ne hiçbirini yaptırmıyoruz. Gidip 25 lira verip GittiGidiyor'dan bir dükkan kiralıyoruz.

Günde 5 tane kadın ürününü detaylı açıklamalarla ekleyip satışa koyuyoruz. Ürünler elimizde hiç olmasın problem değil sadece satış gerçekleşirse temin edip kargolayabilecek durumda olmamız yeterli.

Ayda 150 ürün ekliyoruz. Hepsi de orjinal açıklamalı kadınlara yönelik ürünler. Başka hiçbir şey yapmıyoruz. 250 TL kadar da listeleme ücreti gitti...

150 ürünü her gün 5 tane üründen hesapladım makaleciye yazdırsak 300 lira da ordan gitti.

25 + 250 + 300 = 575 TL verdik bu işe...

150 tane elinde olmayan ürünü koy bir ayda 1500 TL'den az kar etmen imkansız... Mümkünatı yok bu işin... Zaten bu minumum rakam. En az 5000 kazanırsın 150 tane ürünle...

Bir de devamlı ürün eklemeye devam edersen 15 ayda 150 * 15 = 2250 ürüne ulaşırsın zaten zenginsin demektir. 2 tane transporter alıp 2500 mt2 depo tutmak zorunda kalırsın...

Güncelleme derdin yok, Google indi çıktı yok, Adsense banladı yok, TBM düştü yok, reklam yerleşimi öyle mi olsun böyle mi olsun yok...

Tek bir derdin bile yok...

Peki neden hala Adsense?!

Para sadece satış yaparak kazanılır beyler: Adsense de size zaten satış yapan adamların reklamlarından ufacık parçalar verir. Gerçek parayı satış yapan kazanır... Bunu sakın ama sakın unutmayın...
Peki hocam bu işin maliye kısmı nolacak?
Faturalandırma, muhasebe masrafları vs.
Bilmediğimden soruyorum