tabiki hakkını yememek lazım yardımcı olanlarda var ama benimde karşılaştığım bazı insanlar 20 k hit gördükten sonra iletişim araçlarını kapatıyorlar. Soru soramıyorsun bile zannediyorki o ne yaptığını anlatırsa hemen kendi hiti düşecek. ve gariptir bunu yapanlar en fazla 1 yıl sonra yok oluyorlar. kısaca mesaj r10un en altında yazdığı gibidir özetle.
İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır. H.Ş
Valla hocam illaki var öyle tipler ama bi yandanda insanların işi olduğunu site dışındaki işleri ve ayrıca siteleir büyüyünce ona ayıracakları zamanı ve ayrıca etrafında artan soru soran kişi sayısıda olunca insan cidden vakit bulamıyor ben 12de gelecektim bu gece bu saate kaldım 3 arkadaş mesaj atmış 3 ünede döndüm 3ü ile aynı anda skypede konuşucam alanı kendilerine vericem alan ciddi manada bakir o alanda 4 site var 3 tanesi zaten hiç yok diyebilirim 1 tanesi biraz iyi durumda sayılır ama alanın hakkını verdiğini düşünmüyorum. 3 arkadaş eklememden kasıtta 1 kişi eklesem vaz geçse anlatcaklarım boşa gidicek daha önce 5 kişiye bu alanı tavsiye ettim biri alanla ilgili isimleride aldı sonra vaz geçti uğraşamam hacı diye

bu 3 kişiden 1 i vaz geçse eminim o alanda kalan 2 kişi için güzel ekmek olacak.