Bence tam tersi site hitlendirmek artık daha da kolaylaştı. SEO'culara karşı Google çeşitli cezalar uyguluyor, backlinkle üstlere çıkmaya çalışan siteleri büyük engeller bekliyor, bu sırada SeO'dan hiç anlamayanlar bile içeriklerine güveniyorlarsa birkaç ufak tefek ayarla kısa sürede hit almaya başlayabiliyorlar.

Ben önce içeriğinize güvenin derim. Sonra diğer şeyler. Geçen bir hayrına SEO konusu vardı bir sürü site geldi incele diye. Site sahiplerine de demişimdir yazık günahtır insanların göz zevkiyle oynamayın diye Adam yazmış "uzun etek modelleri" diye koymuş oraya 3-5 etek. Etek demeye bin şahit ister. "Dünyanın en çirkin etekleri" diye başlık atsa belki hit alır. Anlamadığınız işe de girmeyeceksiniz kusura bakmayın.

Benim Aralık 28 de açtığım site şu anda 2k hitte. O da çeşitli nedenlerden dolayı ani hit artışı istemiyorum artı kategorimi korumak istiyorum. Bu yüzden her ay 1-2 k artsa yeter. Ama ben bu sektörde eskiyim hitli konuları biliyorum öyle bir avantajım da var. Ama benden öneri eğer kadın sitesi açacaksanız biraz da anlayacaksınız. Neye güvenerek açıyorsunuz:

a) Kadınım zaten ilgi alanım bu yüzden bu siteyi açıyorum
b) kadın değilim ama modadan da anlarım sıkmadan bu konuda site sahibi olabilirim
C) engin SEO bilgilerime güveniyorum
d) parayla 100 kelime 1 tl yazı yazdıracağım

ben diyeyim ideal olanı a+c dir, olmadı b+c dir. Tüm diğer seçeneklerden en kötüsü sonuncusudur. uzun ömürlü kaliteli site istiyorsanız sıkılmayacağınız bir alan seçin her zaman size daha fazla kazandıracaktır.