Hocam nasil bilgi vermiyorlar hiti cekebilen herkes bilgi veriyor ben tanimadigim 3 tanidigim 2 toplamda 5 kisiye ne yapmalari geerektigini soyledim 1 kez dinlemediler. Bende 700k hitli yabanci cizgi film sitesi olan arkadasimdan ve burda 3 sitesi zamaninda 30 40 k hiti olan arkadaslarimin tavsiyeleri ile yola ciktim. Su an tam projelik harika bos bir alan var bana gore degil cunku kendi projemi dahada gelistiriyorum .bu Konuyu acan arkadasa ozel mesaj gectim donmedi bile kendisine yardimci olmak istiyordum acikcasi. Telden yaziyorum zor oluyor gece 12gibi gelicem cidden bu isten para kazanmak isticek emek harcayacak ve soylediklerimi yapabilecek ufak 300 500 butcesi olan ilk 3 arkadasi skype konferansa alip bakir sayilabilecek ve ayda 3-4 bin getiricek alani soylicem . Kimseden 1 kurus istemiyorum soledigim tutar sitelerine yapacaklari yatirimdir. Gece gelicem islerim var bu konu linki ile mesaj atan ilk 3 arkada zaman harciycam. Lutfen gercekten vakti sabri ve azmi olanlar mesaj atsin. Sonrada kazanan kazandirmiyor demeyelim.
tabiki hakkını yememek lazım yardımcı olanlarda var ama benimde karşılaştığım bazı insanlar 20 k hit gördükten sonra iletişim araçlarını kapatıyorlar. Soru soramıyorsun bile zannediyorki o ne yaptığını anlatırsa hemen kendi hiti düşecek. ve gariptir bunu yapanlar en fazla 1 yıl sonra yok oluyorlar. kısaca mesaj r10un en altında yazdığı gibidir özetle.
İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır. H.Ş