Merhaba arkadaşlar,
Genelde yüklediğim videoları twitter'da o an TT listesinde hangi #hashtag'ler var ise onları ekleyip twitter'da paylaşımda bulunuyorum.
Daha sonra ücretsiz 2-3 retweet sitesi bulup videoların hepsine 10 ve üzeri RT yolluyorum. Az çok katkısı oluyor tabi ki.
Farklı şeyler yapmak için sizlerinde yorumlarını almak istedim. Başka neler yapabilirim, benim gibi öğrenmek isteyen arkadaşlar olacaktır.
Selam

işine karışmak gibi olmasın ama gündem deki hastaglar ile etiketlediğin videolar bir süre sonra ilgisiz içerik kapsamında değerlendirilir diye düşünüyorum.. bu şekilde belki kısa vadede az bir hit sağlasada ( oda o gün için) sonrası sanırım videoların arama motorları sonuçlarına girmiyordur.. bunun yerine keyword kelimeler ile etiketleyerek videon ile ilintili başlık cümleni ve açıklamaları gene bu keyword cümleler ile yazsan hem aynı gün içinde google da ilk sayfa veya 2. Sayafada çıkabilirsin. Sadece 2 gün õnce açtığım youtube hesaplarım var ilk sayfa da nice kelimelerde ilk sayfaya çıkan

bir günde kazanıp banlanma riski yerine az ama öz uzun vadeli bir yöntem benim ki gerçi ama gene de sen bilirsin (:
Not : youtube konusunda uzman değilim sadece 1.5 haftalık bir youtuber'im

ama face, twitter, instgram için google ve diğer arama motorlarında ilk sonuç sayfasına soktuğum yüzlerce keyword kelime de de sitelerim ve sayfalarım var. Bunedenle artık adsense kullanmaya karar verdim vr başlangıç olarak youtube ile yola koyuldum.
Onun ile ilgili olarak da sadece edindiğim izlenimi paylaşmak istedim. Takdir elbette senindir

kolay gelsin (: