email adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kelime problem değil hocam da sen yarışma üçüncüsü olarak bir iki ip ucu versen fena olmaz hani hem bende başlamış olurum işler iyi gider belki holding falan olurum bütün seo işlerimide sana veririm :-)

Aslında özel olarak blog kurmadım ama scripte kullanıcılar kendi bloglarını kurabiliyorlar bir kullanıcı üzerinden blog kurdum ordan bişeyler paylaşıyorum ama gelen giden yok . Aylık bir miktar adsense bütçesi ayırdım reklam veriyorum reklam verirken arama motorlarından da birkaç extra ziyaretçi falan geliyor ama çok az ve iyi kelimeler çok pahalı . Bunu yanında forumdan her ay 10 - 15 makale alıp sitede yayınlıyorum yaptıklarım bunlar günlük organik trafiği 5 i geçmiyor. alan adı akılda kalıcı olduğundan doğrudan trafiği arama motorlarından daha fazla. başka bir yol denemeliyim sanırım ama seo konusunda bilgim yok alan adı akılda kalıcı olduğundan doğrudan trafiği arama motorlarından daha fazla şimdilik
makale alıp yayınlamak güzel birşey yada kendince belirledigin diger faktörleri uygulamak, ancak makaleyi ne şekilde ve nasıl yayınladıgınız da önemli hocam.

örnek vericek olursak:

blog.siteadi.com kurarmanı tavsiye ederim.