netadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasal hakkınızı her zaman arayabilirsiniz, emniyete gidip bilişim suçları bölümüne gidip ifade vermen yasal işlem için yeterli olacaktır.
Tabiki de onu yapacağım sonuna kadar gideceğim,önce bankaya gidip görüşeceğim daha sonra emniyete sonra gerekirse savcılıga..
Bu arada ben siparişi tamamla dedikten sonra çıkan hata sayfasından sonra baktım sipariş onaylanmıs diye mi şuan siparişi gösteriyor ödeme bekleniyor diye.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:47:15 -->-> Daha önceki mesaj 19:45:39 --

netadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasal hakkınızı her zaman arayabilirsiniz, emniyete gidip bilişim suçları bölümüne gidip ifade vermen yasal işlem için yeterli olacaktır.

Ek olarak banka kart numaranızı, banka kartınızı veya kredi kartı numaranızı hemen iptal ettirmelisiniz. Yoksa diğer paralarınızı da çekebilirler. İptal ettirip müşteri numarası şifrenizi vs tüm şifrelerinizi değiştirmenizi, olabilitesi yüksek keylogger gibi programlara karşı da bilgisayarınıza format atmanızı tavsiye ederim.
Kalan bakiyem 85 eğer hırsız olsaydı hepsini çalmaz mıydı acaba ? Onu da düşünüyorum şimdi.