4 kelimede 1 sirada olmasina ragmen hitin 250 olmasinin sebebi nedir? Ve Aylik getirisi 3000lira olan bu site, o kisilere kiraya veridiginizden mi getiriyordu. Fesh ettiginize gore birdahaki ay bu getirisi ne durumda olacak? Kiraya vermek derken detayli yazarsaniz sevinirim.
Bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim.
Google adwords danda bakıldığında kelimelerin aylık aranma hacmi 3k civarındadır sonuçta burun estetiği bu bir ürün değil, hergün burun estetiği yaptırmak isteyenler binlerce insan olmadığından. Sektöre göre aranma hacmi yüksektir.
2. sorunuzun cevabı. Site daha önce bir firmaya 2. ay kiralanmıştır, sonra 2. firmaya 3 aylık peşin alınmıştır kirası ve dün kira günleri bitmiştir, bittiğinde 6 aylık bir kira ile anlaşmıştık aylık ödemek istediler o yüzden kabul etmeyip sözleşmeyi fes ettim. Yeni bir firmayla görüştüm dün aylık kiralamak istiyorlar 3 bine müşterisi hazır yalnız ben satmak istiyorum çünkü paraya ihtiyaçım var evleneceğim. Aylık kiralıyorum siteyi veya 3 aylık 6 aylık şeklinde başka sorunuzun olursa konu altından yazın teşekkürler