EnsarGunel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim dünya görüşümde de nasip kısmet kader gibi kelimeler olmadığından ben de sana hak veriyorum. Evet doğru şeyi yapmadığımı biliyorum. Bu yüzden hitlerimin düşük olduğunun farkındayım. Ben düzgün strateji öğrenmek istiyorum
Dostum bundan sanırım 3-4 ay önce bir konu açıp yine kadın moda sitesinin gelirinin ne olacağını sormuştunuz konunuzda. hitim 10k ya çıkarsa şu kadar kazanırım vs gibi tahminler vardı. Bazıları bunun mümkün olduğunu vs söylemişti. Bende benimde aynı içerikte yıllarca süregelen bir sitemin olduğunu Özellikle moda içerikli sitelerin sürekli konularının eskidiği ve çöpe gittiğini o hitlere çıkmanın dahası o hitlerde kalmanın çok ama çok zor olduğunu ayrıca yine gelir olarakta burada abartıldığı gibi bir gelirinin olmadığını belirtmiştim.

modasor
modaara
netmoda
bukombin
vs vs

bunlar binlerce tl yatırımla gerçekleşen özel yazılımlı moda arama siteleri
bu sitelerden bile bazıları battı internette gezinen 20 kadından birinde moda blogger sitesi var hepsinin en az 100 hiti var. Kitle sınırlı arz inanılmaz derecede fazla.

Klasik wordpress siteleri ile büyük paralara kazanmak çok zor. sadece özel yazılımlarla birşeyler elde etmek mümkün. moda arama siteleri gibi.. Orada da gelir satış gelir ortaklığı ile mümkün.

Yani diyeceğim şu baştan yanlış bir kanala girmişsiniz.

Ben 500 tekil yada 2-3k hit yapayım ayda 300 tl 500 tl kazanayım derseniz o başka o olur.. Ama onun ilerisi çok uzun zaman maliyet ve risklerle dolu.. İstikrar yok bu piyasada. Ya adsanseden darbe yersin ya google aramalarından yersin. İlla bir darbe yersin.