EnsarGunel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim dünya görüşümde de nasip kısmet kader gibi kelimeler olmadığından ben de sana hak veriyorum. Evet doğru şeyi yapmadığımı biliyorum. Bu yüzden hitlerimin düşük olduğunun farkındayım. Ben düzgün strateji öğrenmek istiyorum
nasip kısmet olayı derin bir konudur net olarak cevap bulunmayan karmaşık konular. Ama tüm inanışlarda çalışan kazanır durumu vardır.

aslında olayın kopma noktası strateji öğrenmekte. hitleri yükselen insanlar bilgi vermekten kaçınırlar. bunun için yapmanız gereken olay kendi stratejinizi kendiniz belirlemeniz. Yani strateji öğrenilmez geliştirilir gibi bir durum oluyor.

Peki ne yapacağız
ben yıllardır takip ettiğim kadarıyla söyleyeyim
eğer haber-blog-yazı gibi işlerle uğraşacaksanız ekibiniz olmalı günde en az 20 içerik girmelisiniz. ve rakiplerinizi takip etmelisini ne yapıyorlar nasıl yapıyorlar gibi...

İnternetten para kazanmak sadece yazıyla blogla olmadığını bilmelisiniz bunun için yazılım bilmeniz şart. yada grafik öğrenerekte bunu yapabilirsiniz. Bir adam 500 000 tl tek temadan kazandığını biliyorum.

Projeler her zaman getiri sağlar
Şimdi internete bir bakın yeni yeni projeler var ve bu projeler her geçen gün değerleniyor. Bunun gibi bir proje yapabilirsiniz.

Projeler nasıl olmalı ?
Projeler insanları siteye bağlayıcı olmalı yani onların katkısı olacağı bir sistem bulabilirsiniz. vikipedia gibi düşünün.

bu konu böyle uzar gider.

unutulmaması gereken en önemli konuda internetten çok büyük para kazanılır evet doğru ama herkesin zannettiği gibi kolay değildir bu işler.

insanlarda genel olarak şöyle bir düşünce var ben bilgisayar başında oturayım oyun oynayım vs vs eğleneyim aynı zamanda para kazanayım. yok öyle bir güzellik. internetten para kazanmak çok zor bir iştir. normal bir işe girdiğinizde çalışsanızda çalışmasanızda ay sonu olduğunda parayı alırsınız ama internette 1 yıl uğraşırsınız yine 5 kuruş alamazsınız bu böyle. tabi çok güzel bir projeniz olur 1 yıl para almadan yaparsınız 1 yol sonra para yağmaya başlar.

sakın unutmayın kod yazsanızda blog-haber yazsanızda çalışmadan başarı imkansız.
dikkat edin herkeste bir bot hastalığı var yada işte bunun gibi şeyler yani ben uğraşmayım herşey otomatik olsun. olmaz... olamaz... siz botla veri çekeceğinize öyle bir iş yapınki millet sizden botla veri çeksin. bugüne kadar botla haber çeken spam sitelerin hangisi gerçek haber yapan siteyi geçmiştir ? insanlar haber sitelerinden botla haber çekmeyi bırakıp adam gibi bir habe sitesi yapsalardı şimdiye istedikleri herşey olmuştu.