crazyboy14055 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
defalarca söyledim 2-3 tane konu açtım burdada söylyim isteyen taksın isteyen tınlamasın. Sayfa ismiyle oynamayın değiştirmeyin. Facebookta olan hiçbir açığı kullanmayın. Yapanlarda sonra sayfası kapanınca aa sayfam durup dururken kapandı diye konu açmasın hiç boşuna sayfanın kapanacağını bilerek yapın bu işlemi..

vakit ayırdım uzun uzun yazdım bildiğim herşeyi konumu da bi okuyun yapmayı düşünenler.

https://www.r10.net/facebook/1193831-...ok-onemli.html
Hocam işte bunu kötü yönde kullananlar için bu oldu. Facebook bir şey çıkarıyor millet bunu şeytanlık düşünerek yapıyor. Adamlar milyonluk binlik sayfaları birleştirdiler bu yöntemde. Sonucu ne oldu facebook sayfa birleştirmeyi durdurdu. Sayfa birleştirme şu an için yapılamamakta. Bazıları bunu abartıyorlar. Adam elinde ne kadar sayfa varsa aynı isim yapıp binlik sayfaları milyonluk sayfaya çeviriyor. Sizinde konunuzda belirttiğiniz gibi. Facebook bundan tabi şüphelenir sayfanın yayın hakkını kapatır ve ya siler. Ama sen normal bi sayfanda bunu uyguladıktan sonra öyle bi sorun olacağını sanmıyorum. Ben kendi sayfamıda değiştirdim 5 gündür ne bi uyarı nede bi sorunla karşılaştım. Benimde amacım eğer varsa böyle değiştirmek isteyen yardımcı olmak ha uğraşmışım bişeyler yapmışım bende karşılığını görmek emek karşılığı gibi. Size karşı yine yanlışsam bişey diyemem artık hocam..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:34:30 -->-> Daha önceki mesaj 11:33:55 --

PrivateTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sayfada yönetici mi yapıcağız?
içerik editörü yapmanız yeterlidir hocam..