3 Haftada nasıl eritirsin bilmem ama ben 3 ayda 19 kilo verdim.

Nasıl yaptığımı anlatayım. Sıkı diyet gerçekten sıkı. Hamur işi, beyaz ekmek, tatlı, şeker, çikolata, cips, alkol, döner, iskender, kebap, dondurma, tuz, yağ... Hepsini tamamen kestim. Mesela balık mı yiyeceğim kızarttırmıyorum fırına attırıyorum kendi yağında sıfır yağla mis gibi pişiyor. Patates mi istedi canım onuda kızartmıyorum onuda fırına atıyorum kızartmadan daha güzel oluyor. Tavuk yiyorum ızgara da pişiriyorum sıfır yağ. Diyetisyenler çok ekmek veriyor kepek çavdar ya da buğday ekmeği olarak sabah 2 öğlen 2 akşam 2 dilim veriyorlar ben toplamda 1 günde 3 dilim yiyorum yetiyor bana. Yediklerime çok dikkat ediyorum.

Spor yapıyorum, sporu 20 dakika 9 KM'de koşu 20 dakika da 7 KM'de soğutma yapıyorum yürüyorum. Standart değil bu tabi her gün aynısını yapmıyorum bir gün 50 dakikaya çıkıyor bir gün 30 dakikaya iniyor. Bu benim ortalama 45 dakika mı falan alıyor. Sonra ortalama 200 üst karın + 100 alt karın egzersizleri yapıyorum mekik yani. Ağırlık çalışıyorum dumbell setim barım 60 KG'ya kadar ağırlıklarım mevcut. Ben bunları evde yapıyorum koşu bandım, mekik aletim, twist'im, halter+dumbell'larım evde sistemi kurdum istediğim gibi çalışıyorum.

Spora günde 1,5 / 2 saatimi ayırıyorum. Sporla mutlaka destekleyin farkı göreceksiniz.