Ne olacak gidip parçanın yenisini alacak .
Bana geliyorki bu r10'a üye olanların belli bi tecrübesi birikimi vardır sonuçta bu sitede olanların %90'ı uyanık kaldığı saatlerin %75'inden fazlasını bilgisayarıyla geçiriyor

Haliyle en çok vakit geçirdiği cihazın dilinden anlaması lazım söküp takmasını anlaması lazım abi, benim düşüncem bu
Burası sıradan bir forum değil yani ev kadınları boş vakitlerini gelip değerlendirsin

Yanlış anlaşılmasın bu sözüm tabi
Demek istediğim arkadaş bi yerden başlaması lazım abartıldığı kadar karışık ve zor değil ramları çıkarmak , ekran kartını çıkarmak
Haklısın fakat bu senin yada benim için geçerli sadece, sen program yazarsın ben yazamam bunun gibi, senin kolayca yapabildiğin herkesin yapabileceği anlamına gelmez bence. Ayrıca daha hatanın nerede olduğunu bile kesin bilmezken böyle bir tamirle bu işe başlaması pc ye bir daha elini hiç sürmemesine sebep olabilir.

Hadi format falan desen olur zaten onu yapmayan kalmadı lakin bir format bile bazen işkenceye dönüşebiliyor ve çıkacak bir aksilikte eni sonu tamirciye gidecek ve fazladan masraf çıkacak. Ve şunu söyleyebilirim bence herkes tamir işine bulaşmasa daha iyi, cep telefonunu bıçakla açmayı deneyenler, dizüstüne su temas edince açıp çalıştırmayı deneyenler, bilgisayara virüs girince kasaya vurarak geçmesini bekleyenler, ekranın kablosunu ters takarak pinleri kıranlar, usb yi tamir ederken bıçak ile iş yapıp anakarta kısa devre yaptıranlar vs..