Hocam Türklerin size ihtiyacı yok, sizin de Türklere.. Hostgator çok büyük bir şirket ve web siteleri olan hemen herkes tarafından biliniyor, Türkiye'ye açılmadan önce de zaten TR'den çok satışları vardı, iade vs için değil iyi hizmet verdikleri için kullanılıyordu. Sizin için durum bu değil, sadece diğer bir yabancı firmasınız. Şahsen ben yurtdışı hizmet alacak olsam gider Hostgator'den alırım, deneme amaçlı siteler açıp tutup tutmayacağına bakacaksam da sizden alırım, baktım tutmadı 2 ay sonra iademi alırım, baktım tuttu yine iademi alır hostgator'e taşırım.

Zilyon tane alternatif firma var. Bir kere bu ülkede yabancı firma olarak direk 3-0 mağlup başlıyorsunuz. Üstüne üstlük satış politikanızı bu tip forum ortamları olarak belirleyip 60 gün iade diye övünüyorsunuz. Yaşanan durum son derece normal. %90 değil %99 iade almalarını beklerdim, yine iyiymiş sizinki. Muhtemelen kalan %10 da unutmuştur hizmet aldığını. Sonra da gelip burada Türkleri aşağılıyorsunuz, kendi satış strateji hatalarınızı görmeden hemen medeniyetsiz halk muamelesi. Oh ne güzel walla.