ABD müşterilerinde kupon suiistimali %20lerdeyken Türklerde aynı Vietnam ve Nijerya gibi %90'lara çıkıyor bu oran... Neyin muhabbetini yapıyorsunuz?
Asla Türkiye bir medeni ülke olamayacak bu kafa ile ve her yerde suiistimal denildi mi Türkler akla gelecek. Paypal ABD hesabım ve Türkiye hesabım var iki tane ayrı hesap ile dispute açtım mı farklı muamele ile karşılaşıyorum. Hep bu kafada insanlar yüzünden. 2 ay iade garantisi verdik diye sustimal etme hakkı var mı? O zaman evi kilitlemeyi unutan herkesin evinin soyulması mübah.
Szin mantığınıza hayranım. Bir Türk olarak lütfen kimlik kredi kartı görüntüsü istendiğinde isyan bayraklarını çekmeyin. Bu mantelite ile her yerde dışlanacaksınız.
Gerçekten büyük umutlar ile Arvixe.com.tr Türkiye'yi açtık ancak gördük ki kredi kartı sahtekarlığı kupon suiistimalleri iade suiistimalleri Türkiye'nin seviyesinin Avrupa kriterlerinde olmadığını ciddi gösterdi.
Neyse rica ediyorum adminden hesabımı kapatsın. Çünkü r10 panelinde üyelik kapatma gibi bir kısım göremedim. Black Friday kuponu yapıyoruz 55 gün geçiyor ve son 5 gün hesapların %90'ı kapanıyor. Ne tesadüf?
Simdi anladiniz mi Paypal veya Godaddy gibi şirketlerin Türklere karşı ciddi yaptırım ve farklı muamele ettiğini.
Vallahi rezil oldum müdürüme de herkese de...