bu söylediğiniz yapılabilseydi büyük bir güvenlik açığı olurdu.
insanlar gitmedikleri sitelere gitmiş gibi gösterilebilirlerdi.
curl kütüphanesi de proxy sistemleri de kullanıcının ip adresinin görünmesini sağlamaz.
ip adresi bir tcp ip bilgisidir. siz header ile referrer bilgisini değiştirebilirsiniz ama tcp ip haberleşmesine curl ile müdahale edemezsiniz.
belki socket programlama ile tcpip emule edilebilir ama dönen yanıt size değil, verdiğiniz ip adresine döneceği için yine sağlıklı haberleşme olmazdı herhalde.
ajax ve javascript de güvenlik kısıtlamaları nedeniyle başka siteye bu şekilde bağlanmaya izin vermez.
ancak client side java çalıştırarak böyle şeyler yapabilirsiniz.
böyle bir şey olsaydı ip adresinin zaten hiç bir anlamı kalmazdı.
teşekkürler yanıt için. ama hocam adamlar yapmışlar şimdi. nasıl yapmışlarsa. konuda da dediğim gibi bit.ly misal tıklandığı yerin ref bilgisini alıp karşı siteye veriyor belki ip yi değiştiremiyor ama tıklayan insanın ipsini veriyor. sonra hitleap oda aynı şekilde çalışıyor. istediğiniz siteden gönderebiliyorsunuz hiti. bunu nasıl becermişlerse bilmiyorum ama yapmışlar yinede helal olsun. socket kullanarak olabilir. ama onuda beceremedim yoksa kodlaını buldum. çalıştırdığım sunucu hata verdi. yinede umutluyum

belki yapabilen birisi çıkabilir.