Arkadaşım sen tamamen saçmalıyosun. Birincisi bunun adı sayfa ismi değiştirme değil sayfanın Ülke bazında ismini çevirme. Bunu Facebook bilerek yapıyor, cünkü sayfanın diğer Ülke'lere de hitap etmesine olanak sağlıyor. Yani bu senin düşündüğün ve düşündürdüğün gibi bir hile değil. Örnek senin Türkçe isimle alınmış bir Facebook sayfan var ve sen ingilizce dilini kullanan Ülke'lere de hitap ediyosun. Facebook'un sağlamış olduğu bu hizmetle sen sayfa adı çevirisi yaparak İngilizce dili kullanan Ülke'lere de yayın yapabiliyosun. Bütün mesele bu. Bu seçeneğini aslında Türkiye'ye sunmuyor. Bu yüzden de proxy ile yapılabiliyor. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim.
kardeş sen ne içtin? birsürü örnekle açıkladım ve sen hepsini mantıklı mı buluyorsun?
komedi sayfasını dizi sayfasıda yapan var birbirine karşıt olabilecek isim değişiklikleri de var. Bunları yaptıktan sonra o sayfanın kullanıcıları şikayet etmeyecek mi ? etmse bile facebook kayıtlarda görmeyecek mi ?
senin dediğin şekilde uyku isimli bir sayfa olupta global olarak hitap etmek için sadece sleep yada uyku - sleep gibi sayfa ismi yapmaktan bahsetmiyorum farkındaysan ben.
Türkiye'de yaşadığımızı unutma bu tarz bişey izinli olsa bile çoğu kişi izinlerin dışında kullanacaktır bunu ve kullanıyorda zaten. Ben FB taraftarıyım ve FB ile ilgili beğendiğim sayfaların GS çevrilmesi ne kadar doğru ne kadar mantıklı? Benim bahsettiğim konunun burası ve buna da mantıklı izinli gayet normal diyebiliyorsan içtiğinden bende istiyorum