ertu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi reklamını yapıyo izlenimi verdi bana
PlusTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapmayın lütfen. Emin olmadığınız bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyin. Sadece görsellik olarak benzetmişler siteyi. Dizimag ile başka bir ilgisi yok. Birde kandırmak için eski üyeliklerinizi söyleyin inceleyelim falan demişler.
Ses adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dizileri ozel kodlama ile sadece premium uyeler izleyebilse ne paralar kazanirlar uyelik basi aylik premium 10 tl den 10000 bin kisi 100 bin tl yapar en dusuk hesaplama ile cok deli para
Herkes izleyemeyecegi icinde teliflede cok fazla ugrasmaz gibi bu durumda pek bilgim yok ama misafire izlettirmedigi icn pek sorun cikmaz heralde

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke siteyi biraz daha yerine oturtup açsalarmış.. Üyeliklerde sorun var, videoların yarısı sitenin dışına çıkıyor. Üye girişi yapıyorum 2 dakika sonra tekrar atıyor. Yazı puntolarının birisi büyük birisi küçücük. Emin misiniz hocam buranın eski yöneticiler tarafından açıldığına?
Rwnqe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
banada.
Brkucnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzaktan salak mı görünüyoruz yahu ?
Koca Dizimag, Wordpress ile mi geri döndü? Yapmayın Allah aşkına. İnsanları aptal yerine koymayın.
Arkadaşlar Lütfen Bilmeden İtam Etmeyiniz.Facebook resmi Sayfasından ve Türkiye Gazetesinin Haberinden Benim iddiamın Yalan olmadığı Burda yorum Yapan Arkadaşların Olaylardan Bihaber olduğu Çok Açık.Haber için Linke Tıklayınız Ve iyice Sonuna Kadar Haberi Okuyunuz Lütfen.

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/ed...ri/119753.aspx