Alanadları kadar saçma sapan derken ? Girişimci olarak tebrik etmeniz gerekiyor diye düşünüyorum. Bir sedo değil ama Türkiye'de bir yerlere gelmek isteyenler için olmaması gereken bir düşünce. (Şahsi görüşüm)
+ Domainlerde üstadlarla boy ölçüşemem ama kendi planlarım doğrultusunda adam gibi domainler azda olsa listemde, buradan değerlendirme istemek kısmen hata gibi geliyor bana. Burada, aldığınız domaini değerlendirir misiniz dediğinizde iyi yada kötü yorum yanıltıcı olabilir. Aksine "ileride ne popüler olacak" sözü önemli benim için yada var olan marka haline gelmiş olan bir domainin xxx ekini domaine dahil etmekte doğru bir yöntem.
MANYA kelimesini biletmanya, cicekmanya, tatilmanya gibi elinizde tutarsanız bir domainin marka oluşu diğerlerinide marka hale getirir. Ama Revani.org domaini neden para etmez ; " biz .org domainleri para etmez" diye yorum yazdığımız için, diye düşünüyorum.
Burada domain piyasası gerçekten kötü. dışarıda en kötü 100

ye sattığımız domaini buradan açık arttırmaya çıkarsak 1 tl kalırsa pm at gibi cevaplar sanırım işi özetliyor.
Birde yeterli kaynak yok bir dnforum.com yada namepros.com gibi domain kaynakları Türkiye de olsa işler o zaman değişebilir.
Tekrar etmekte fayda görüyorum, alanadlari saçma sapan gelebilir ama girişimci olan herkes desteklenmeli diye düşünüyorum.