Site adresi : İPTAL
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 10 Bin TL
Sitenin aylık getirisi: En az 800-1000 TL Kar -Ciro 20 günlük 4000 TL sipariş ekran görüntüsü aşağıdadır.
Sitenin açılış tarihi: 1 yaşında
Kategori, sitenin içeriği nedir: alışveriş
Günlük hit sayısı: 400 civarında, analitik mevcuttur. Hepsi organiktir.
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ) Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yaşında
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet opencart
Yazılım lisans sonlanma zamanı:Hiçbir zamn
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

Çok kaliteli alışveriş sitemi, direnmeme rağmen satmaktan başka çarem kalmadı. Ortak aradım, ilgilenecek kişi aradım ama bulamadığım ve kendimde ilgilenemediğim için sitemi satıyorum

Tek Çeşit Ürünle 20 günde 3200 TL sipariş
Sitede şu an sektörde faal bulunduğumdan sadece replika telefon bulunmaktadır. Buna rağmen tek çeşitle bile tamamen google dan gelen ziyaretçiler arayıp sipariş veriyorlar.

Reklam Gidersiz Satış
Sitede gerçeleşen siparişler %100 organik google aramalarından gelen ziyaretçilerin verdii siparişlerdir. Hiçbir reklam gideri yoktur.

Geniş Kullanım Alanına Sahip Domain
Site marka sayılabilecek, akılda kalıcı ve kısa ve alışveriş kelimesini içeren, bununla birlikte bütün olarak iddialı bir slogana müsait olan bir alan adına sahiptir.

Sitenin Geçmişi
Site öncelikle ayakkabı sitei olarak açılmış ve tarafımdan satın alındıktan sonra telefon sitesine çevrilmiştir. Daha sonra bir saldırı sonucunda site blog olarak yayın hayatına devam etmiş ve bu arada google adsense'den Ayda 150 TL gelir elde etmiştir.
Son olarak site 1 ay önce tekrar alışveriş sitesi haline getirilmiştir.

-Siteyi alacak kişiye Seo ve tanıtım desteği sağlanacaktır.

-Ayrıca siteyi alan kişi 2 adet 300'er hitli 2 adet cep telefonu ile ilgili jenerik bloga sahip olacaktır.
- Siteyi alan kişi aynı zamanda 3k hayranlı facebook sayfasına da sahip olacaktır.

Fiyat 10 Bin TL olarak yükseltilmiştir. Satış ise iptal edilmiştir.

Alıcıya telefon tedariği hakkında gerekli yardım verilecektir. Telefon dışında ürünler satmak isterse kendi tedarikçilerini bulmalıdır.

Önemli : Merak için pm isteyenlerin bu ahlaksız tutumdan vazgeçmelerini tavsiye ederim.
Açıklamayı okuyup anlayıp ve ciddi olarak ilgilenen arkadaşların irtibata geçmelerini rica ediyorum.

Yorum : Bu forumda 300tl geliri olan siteler 4-5 bin tl ye satılıyor. Bu site 1700-2000 tl gelirli açıkçası bu işi yapan insanlar olarak neyin peşinde olduğunuzu nasıl bir iş zihniyetine sahip olduğunuzu anlayamadım.
Siteden bugüne kadar çok miktarda satış yaptım. Alıcı arkadaş talp ederse beraber gider ptt çek hesabımın geçmişini kontrol ederiz.
Sipariş Ekran görüntüsü - Son güncelleme : 7 şubat 2014