Bankamatiğe para taşıyan görevli
Borsada çalışan hisse senedi alıp satan broker
Hangi site kurulacağını bilmeden sadece ***** siteyi yasaklayan hosting şirketi
Takıldığınız yer o kadar küçük ve gereksiz bir ayrıntı ki hani nerden nasıl yaparımda bu sistemi kötülerim diye yaklaşırsanız her sistemi böyle baltalayabilirsiniz. Dolar mı daha çok uyuşturucu ticaretinde kullanılıyor bitcoin mi?
Çok saçma bir noktaya takılmışsınız bunun sebebi ya sermayeniz yok bu işlere girmek için ne kadar baltalasam kardır mantığıyla haraket ediyorsunuz ya da o kadar dindar bir insansınız ki inanılmaz dikkat ediyorsunuz, hayatınız boyunca bu şekilde yaşıyorsunuz. 2. seçenek sanırım ben öyle tahmin ediyorum ve daha fazla tartışmak istemiyorum, bitcoin'e laf edip *** atanlar tarihi zirvelerden alım yaptılar bu işe girdiler neden önce girmedik diye pişman oldular, bana yararı ve zararı yok bu işe girmenizin, ben elimden geldiğince forumlarda az çok tanıtmaya çalışıyorum, burda benim gibi öğrenci olup her ay binlerce lira kazanan arkadaşlar var burada, bu gereksiz konuyu üste taşıyarak engel olmayalım, bu işlere girmeye karar verirseniz yardımcı olurum, iyi forumlar..
Malesef din hassas bir konudur ihmal ettiğiniz çok küçük bir şey sizi cehenneme götürebilir. Bahsettiğim konu ne çok saçma ne de çok küçük. Dolar ile online yapılan alışverişler bir kontrolün elinde. Bitcoin ile yapılan alışverişin kontrolü yok ve para transfer işlemine mining yapan herkes yardımcı oluyor. Benim burda yapmak istediğim millet bitcoin den kazanmasın diye uğraşmak/ çamur atmak değil. İşin bu boyutunu da göz önüne getirmek.
Herkese karşılıksız yardıma açık olduğunuz için canı gönülden sizi tebrik ederim.