güzel düsünce hocam cex.io mesala sistem kurmus adam site üzerınde ghs satıyor sizde boyle bır sistem yapım khs satabilirsiniz bakım ücreti elektirik parası kesintileri yani soyle ben evde madencilik yapmıyacamda sızden aldıgım makineyı sizin işyerınızden çalıstıracam
siz bilgisayarciyim diyince aklıma geldi cex.io gibi sistem kurarsaniz tabi uyelerinizde pc basından takip edebılecegi bir sistem olmasi lazım uyeleriniz yatırdigi parayi devamlı sistemi geliştirmek için kullanırsanız medencılık yapmakdan daha buyuk bir kar bırakır
soyle dıyım 1000 tl bir ekran kartı ortalama kaç ksh kasıyor 800 falan ortalama degılmı siz burda khs satacaksınız alsat bolumude olacak ben khs ıstedıgım zaman satabılecem istedıgım zaman tekrar alabilme ımkanım olsa beni hem evde sogutma elektırık parasından hemde olası bır arızaya karsı boyle guvenilir bir siteyı tercıh ederım sahsen ekran kartına verecem parayı fırmaya yatırır internetden takip ederım hem ben kazanırım hem sız kazanırsınız
boyle bır işe gırsenız daha iyi bence makine kurupda satabılırsınız benim dusuncem bu