Bende foruma 6 senedir üyeyim, saadet zincirlerine milyarlar kaptırdım bulaşmadığım iş kalmadı. Sorunun cevabına geleyim o yakalanan adamlar bitcoin exchange sitesi olup aynı zamanda bitcoin ile uyuşturucu sattığı belirlenip ordan elde ettiği paraları bitcoin ile aklayanlar. Bitcoin'in sahibi yok tamamen parayı bizim gibi insanlar üretiyor. Coin işlemleri ise ekran kartı algoritma çözerek bu coinleri daha sonra bitcoin'e çevirerek elde etmekle oluyor. Ben bilgisayar mühendisi öğrencisiyim işin teknik kısmıyla daha çok ilgileniyorum. Bitcoin hem al sat yapıyorum hemde evde kendim aldığım bilgisayarlar ile üretiyorum. Sen 20.000TL ile girme giriceksende btcturk'den al sat yap ama bu kafayla hemen o paranı kaybedersin hatta kaybet senden ucuza bitcoin alıp pahalıya satarım.20.000TL batarsa karşılayacak mısın diyorsun, doğru düzgün mining ne demek, nasıl harcayacağım 20.000 TL falan desen doğru düzgün işe girsen batma riski olmadığı en kötü elinde ekran kartları kalır onları satar zararın çoğunu karşılayabileceğini görürsün bu kumar aracı değil. Kumarda var 20K bas 40 olsun ya da 0, bitcoin ile kumar oynayabilirsin bunlarda var. Adamlar hapse atıldı evet ama hangi adamlar, kim bunlar, bitcoin'le ne alakası var haberin yok, bitcoin kimin? bu soruların cevabını öğren benim tavsiyem. BTCTurk.com a yardım bölümüne gir o 3 dakikalık videoyu izle. Amma yazdın kaç kazandın dersen evde balkonda bilgisayarlar para basıyor. İyi forumlar.
Tesekkurler bilgi icin yarin inceleyecegim dedigin siteyi. Bu arada para kazaniliyorsa ben kaybetmem adamim