Dun saat 14 32 de konu acildiktan 2 dk donra hemen sl teklifini verdim benden once gonderdiyseniz karida bilirsiniz
Saygilarimla
Ya hacım derdin ne senin evet bende 14:31 de attım msj ı yok yazmışın 100 TLile alabilirim ne zararın var senin onu anlamadım ortada satılmış bir sey yok teklifinin süresi dolmamış insanlardan ölüden bir şey kopartmaksa amacın o ayrı açık arttırmaya konuyu baltalamadan alıcıysan devam et bence
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:16:41 -->-> Daha önceki mesaj 13:11:34 --
Arkadaşlar hemen al fiyatını tekrar söylüyorum ( Formatı kopy yaptığım için 100 TL olarak kalmış ) Amacım hemen al fiyatı koymadan açık arttırmayla domaini satmak. Tekrar hatamdan dolayı özür diliyorum.
Hocam insanlık hali hepimiz günde yüzlerce şey kopyalayıp yapıştırıyoruz
Rahat olun arkadaş ihaleye girip ihale kalmış olsaydı sonuna kadar haklı fakat hemen al da yanlış fiyat girme lüksünüz var istediği gibi report edebilir konuyu ortada ona karşı yapılan bir haksızlık yok ki eminim bende dahil size hemen alla ilgili msj atan arkadaşlar olmuştur hayırlı satışlar
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:33:53 -->-> Daha önceki mesaj 13:16:41 --
Dun saat 14 32 de konu acildiktan 2 dk donra hemen sl teklifini verdim benden once gonderdiyseniz karida bilirsiniz
Saygilarimla
hocam ayrıca dogru bilgi veriniz yanlış bilgi vermek suçtur
konunun açılış saati : Dün, 13:30:44 sizin teklif verdiğiniz saat ise bu
Dün, 14:59:32 aradaki 1,5 saat içinde bende dahil kimse hemen al fiyatı için pm atmış olamazmı sizce! bir daha ve son kez yazıyorum konuyu baltalamadan açık arttırmaya devam ediniz