Ekpyrosis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen birebir bunu uyguluyorum 17. Gun 7 kilo verdim 106dan 99a dustum

Telefondan gonderilmistir. Yazim hatalari olabilir.
azminizden dolayı tebrik ediyorum.
Ayrıca bu tüyoların yanına şunlarıda ekleyebiliriz.

Sabahları aç karnına bol limon suyu taze sıkılmış - bal - elma sirkesi 3 lüsünü sıcak suyla karıştıırp sabahları aç karnına içtiğinizde ciddi anlamda tokluk hissi veriyor ve metabolizmanızı hızlandırıyor.
Geceleri yatarken sarımsak ve çörek otu'da yemenizi şiddetle tavsiye ediyorum faydalarını okuyabilirsiniz.
Ayrıca lif oranı yüksek olan yiyecekleride yemeniz recimde size büyük oranda katkı sağlayacaktır. Başlıca kuru kaysı , incir ikilisi.her gün tüketin.
Ayrıca yürüyüşü hayatınızdan çıkarmayın çok yoğun olan kişiler için dahi günde en az yarım saat mutlaka ama mutlaka yürüyün.

bende uzun süredendir koşu işe ile ilgilenmekteyim.Uzun mesafeli koşularımız oluyor 10.500 15 km 21 km gibi dayımlarla ara ara maratonlarada katılıyoruz.Kesinlikle her gördüğüm insana yürüşüyü sonrasında hafif tempolu koşuyu şiddet ile tavsiye ediyorum.
+En çok yapılan yanlışlardan da bir tanesi belirteyim aç kalarak kesinlikle kilo vermeyin çok zararlı dönüşü çok etkili hızlı ve müthiş oluyor kiloların demedi demeyin.
ayrıca su içme konusunda yapılan en çok yanlışlardanda bir tanesi 1 saatde 2-3 lirte su içiliyor bu yanlıştır.su alımınızı gün içerisine dağıtın . gün içersinde 3-4 litre su için hepsini bir kaç saat içersinde almayınız.
artı yemekleri yerken dişleriniz ile olabildiğince fazla çigneyiniz bununda ciddi anlamda katkısı faydası vardır.
koşu sonrası spor sonrasındada kesinlikle belli ölçüde abartmamak kaydı ile proteinizi doğal yollar ile alın yoksa vücüt'da sarkmalar meydana gelir ve kötü bir vücüt ortaya çıkar.
spor sonrası olmazsa olmazlarımızdan bir taneside beslenme ve duş olmalıdır unutmayınız.

Ayrıca aşırı kilolu dönemlerimde gnc l karnitin hapları vardı kullanırdım .Faydasını ciddi anlamda gördümde diyebilirim. Fakat yinede bu tür şeyleri kullanmadan mutlaka doktorunuza danışınız.
Acizane bildiklerimi sizlerle paylaşmaya çalıştım.
Gününüz neşeli güzel olsun