tasarıma para yatırdık, seo ya para yatırdık 5 tane içerik girdik vs vs. bunların yeterliği olduğunu düşünmek yeterlimi acaba?

şimdi şöyle bir yanlışlık var bizde. mesela benim genel bloğum var ve ordada bazen moda makalesi yayınlıyorum bugüne kadar yüzlerce sipariş gelmiştir. bu elbiseyi nerden alırız diye.

demem o ki adsenseyi çok önemsedik. bir çok giyim firması satış rekorları kırdı. biz hala googleden ayda 1000-2000 kazanırmıyız hesabındayız. büyük düşünmek gerek.

yok ben illa adsense isterim derseniz o zaman doğru yatırımı doğru şeylere yapacaksınız. 700-800 tane site takip ediyorum kim ne yapıyor neler oluyor araştırıyorum siz bunu yapıyormusunuz.

sonuç olarak gördüğüm şey kurumsallaşmıyorsanız kazanamazsınız. bir kere tasarım yaptırdım bir kere seo yaptırdım hadi para basayım yanlışından uzak durun. vede özgünlük yanında sosyalleşmeye bakın. mesela şuanda göze çarpan bir yemek sitesi var bir çok yemek sitesine fark attı alt yapı wordpress ama yılların yemek sitelerinin en üstündeler.

ben site açtım kazanamadım gibi şeyler çok boş geliyor bana doğru stratejiyle başarılı olmayan görmedim.