aerginer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim tavsiyem session kullanmaktır. Ziyaretçi siteye girdiği anda session başlatır o anki süreyi $_SESSION['giris_zamani'] diye bir değişkene kaydedersin. süremiz örneğin 3 dk. olsun. sitede gezinirken bu zaman doldumu diye sayfa başında kontrol edersin, $_SESSION['giris_zamani']+3dk şimdiki zamandan büyük ise süre doldu demektir. pencereyi açtıktan sonra $_SESSION['giris_zamani'] değişkenini tekrar şimdiki zaman kaydedersin yoksa süre doldu diye hep açılır. benim tavsiyem ziyaretçiye 1 veya 2 defa göstermek fazlası insanı sıkar siteyi terkederler. böyle bişeyi yapmak için de; $_SESSION ile gösterildimi diye bir değişken ataması yaparsın, gösterilmişse bu değeri şimdiki zamanın üzerine 1 saat ekleyip kaydedersin ve artık 1 saat 3dk. ziyaretçiyi rahtsız etmemiş olursun.
muhtemelen session yada jawa ile olacak yani benimde aklıma başka bişi gelmedi ilk etapta ama kod döngüsünü nasıl yapcagım nasıl başlayacagımı bilemedim hatta vbulletinden banlanma x gün sonra acılcak mevzusunu bile cekmeyi düşündüm ama cok zahmetli oluyor