akvarist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamam son kez tekrar etmem lazım kusura bakmayın
şimdi filezilla ile bütün dosyaları bilgisayarıma indirdim
phpmyadminden de dediğiniz gibi yedekledim

artık sitemin tam ve eksiksiz yedeğini almış oldum mu? her hangi bir hack yememde bu iki dosya ile sitemi, temamı, sayfalarımı, konularımı, yorumlarımı, ayarlarımı, üyeliklerimi, şifrelerimi... aklınıza gelecek her şeyi tam ve eksiksiz olarak kurabilir miyim?
Evet tam yedek almış oluyosun . Siteni komple yedeklemiş oluyosun yani Eksiksiz bir şekilde anlattığım yöntem ilede tertemiz kurabilirsin.

Bir yöndem de yukarıda arkadaşın dediği gibi cpanel'den full backup alabilirsin. Kendin yükleyemessende hosting aldığın yetkiliye backupu yollayarak hemencik yükletebilirsin. Cpanele girip Backup yazısına tıklıyosun ve karşına alttaki sayfa geliyor. Ordanda Download of Generate a Full Website Backup yazısına tıklarsın ve tüm dosyalar mailler vs adan z'ye herşeyi indirmiş olursun.