Merhabalar, sorun bendemi ya da benim gibi anlamayan arkadaşlarda varmı bilmiyorum ancak "Sosyal imleme`nin yararı" "Sitenizi imleyelim" ve ya "şu kadar imleme" gibi başlıklar görüyoruz. Biz bu imlemeleri kendimiz yapabileceğimizi düşünürüz haliyle ilk başta. Hatta o fiyatlara R10.net üzerinden (isim vermiyeceğim) Sosyal imleme eklentileri programları satan arkadaşlardan bunları alıp çok daha etkili yapabileceğimizi düşünüyoruz ilk başta. Peki sonra neden vazgeçiyoruz ben bunu merak ediyorum.
Bir Sosyal imleme sitesi denilen siteye girdiğimde google plus gibi arkadaşlık sistemi mevcuttu. Yani ben oraya istediğim kadar imleme yapayım. Kimse ekli değil bunun sitemize nasıl bir yararı olacak ? Bu işi yapan arkadaşların Google + , Twitter , Facebook , Digg, Delicious, reddit , slahsdot vb sitelerde çok güçlü profillerimi var bu yüzdenmi bu işin içerisindeler ? Bilen bir arkadaşımızın cevap vermesi benim gibi birçok kişinin bu konuyu doğru algılamasına yardımcı olacaktır haliyle r10.net ticaretlerine katkıda bulunulması demek olacaktır eğer güçlü profillerle yapılması gerekiyorsa.
Not : Kendi adıma sormak istediğim birşey olarakda her paylaştığımız yazıyı imlememiz yararımızamı yoksa zararımızamı olacaktır.
Yorum yazacak herkese teşekkürlerimi sunarım ve tam bilgi sahibi olmayan arkadaşlarda lütfen konuyu takip etsin hepimiz öğrenelim