alkinkasap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende artik sac bas yoldugum icin bilen birini ariyorum wine kuracan repostiy istiyor kuruyorum baska birsey cikiyor bugün sanirim en cok yaklastigim an oldu ondada grive kuracagim anda sorun cikti kurmadi bende kufredip kapadim. Stabil mtabil güvenli os olabilir ama cidden sac bas yoldurabiliyor. Oysaki tek istegim torrent ile filmi cekmek altyaziyi gommek sonra da upload etmek bu kadar basit

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alt yazı eklemeyi bilmede şöyle bir yol izlemeni önerebilirim

fedora bir makinaya ilk olarak seedbox kur. Kurulumu ben yaptım sonuç güzel

Alıntı
wget -O install-transmission.sh http://pastie.org/pastes/3149764/download
Alıntı
chmod u+x install-transmission.sh
Alıntı
./install-transmission.sh
Alıntı
http://server ip:9091
Kurulum bittikten sonra rutorrent kurmana gerek kalmadan ( laf aramızda kurulumu tam bir ölüm rutorrent) torrent kullanabilirsin

Sonra desktop için aşağıdaki herhangi bir desktop kurabilirsin. Makinan güçlüyse kde değilse gnome duruma göre hangisini arzu edersen artık

GNOME

Alıntı
sudo yum groupinstall "GNOME Desktop Environment"
KDE

Alıntı
sudo yum groupinstall "KDE Software Compilation"
XFCE

Alıntı
sudo yum groupinstall "Xfce"
Sonra uzak masaustu baglantısı için vnc-server kurulumu yap

Alıntı
yum -y install tigervnc-server
Alıntı
vncpasswd
Alıntı
vncserver :4 -geometry 1024x768 -depth 24
Alıntı
systemctl stop firewalld.service
Eğer illa wine kuracağım dersende şu makalemi inceleyebilirsin orda tüm kurulumlar mevcut.Ancak şöyle bir sorun var kurulum hepsi tamam ancak c:/ dizinine inen torrent dosyası z:/ dizinine aktarılamıyor öyle bir garibetlik var ama belki sen çözer banada bildirirsin

uzak masa ustunu kurduktan sonra ssh ekranında

wncserver

yazarak vncwiever programın ile

ip adresi:1

ile giriş yapabilirsin

Diyelimki seedbox ile dosyalar indi dosya z:/ dizininde root dizinin içinde Downloads iner onu var/www/html içine atabilirsin upload o şekilde remote şeklinde yaparsın video sitelerine ise direkt yüklerken dizin yolu göstererek yükleme yapman yeterlidir

ben yıllardır centos kullanıyordum ancak bu kurulumları centos yapamıyorum 5.9 yapmaya çalışıyordum artık depolarını kaybetmiş 5 sürümü fedora geçtim bende umarım işine yarar fikrim kolay gelsin çözersen paylaşırsan çok iyi olur bilmeyenler için bizim burada yazdığımız her kelime çok önemli acemilik zordur