Bir kere en büyük hata genel açman olmuş,
Kadın sitesi yerine, diyet, cilt sorunları, bebek bakımı vb. açmanız daha faydalı olurdu,
Yıllardır kadın içerikli sitelerle uğraşıyorum,
Hele diyet konusunda A'dan Z'ye uğraştım hep, yeri geldi diyet kelimesinde ilk sıradada oldu sitelerim, günlük 5k tekile dayandı siteler ve çok iyi kazandırıyordu,
Ama artık cidden hit almak çok zorlaştı b.ku çıktı işin tam anlamıyla, özgün içerik işe yaramıyor maalesef artk, basıcaksın spamı çıkıcaksın yapıcak başka birşey yok.
3 aydır bir sektörel siteyle uğraşıyorum çok önemli rekabeti olan kelimelerde 2.ayın sonunda ilk 3 sayfaya kadar getirdim, hergün özgün içerik vs. derken hala gunluk hiti 100 civarlarında,
Sorun şurda alt sayfalara içerik eklediğinde direk ilk 2 sayfadan giriş yapması lazım yani sitenin öyle bi kalitesi olucakkı içeriği eklediğin anda çat yukarıda çıkıcaksın yoksa başka türlü olmuyor, onun içinde cidden çok uğraşmak lazım.
Bu olay nerde bozuldu derseniz;
Ne zamanki şu seo yarışmaları başladı, ilk sıraya getirene 400 tl bilmemne olayları oldu ondan sonra her sektörden onlarca yüzlerce çöp site oluştu resmen çöplüğe döndürdüler interneti.