EnsarGunel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 Ay önce büyük büyük umutlarla bir kadın sitesi açtım. Moda-sağlık-magazin...blabla. Dedim ki ben bu işi kitabını yazarım. Özgün bir tasarım yaptık o tasarımı PHP yazılımla yazdırdık. 15 ay her gün (pazar dahil) özgün ortalama 5 konu girişi yapıldı. Ardından çok güçlü sitelerden tanırım yazıları alındı. Öyle yerlerden tanıtım yazısı aldım ki alexa tr değeri 500'lerde.

Gelinen nokta: Günlük 500 hit günlük adsense geliri:1TL

Ben buraya dert yanmaya geldim biraz içimi boşaltmaya geldim açıkcası. Benden sitenin ismini falan istemeyin. Site işte napacaksınız adını sanını. Burda o kadar çok *********** varki heralde sadece %5'i gerçekleri konuşuyor. Umarım benim yaşadığım hayal kırıklıklarını kimse yaşamaz.
Hocam iceriklerinizin kullanici yararina olmasi gerek yani siteye giren kisi konuyu nekadar uzun sure okursa okadar iyi. Yani 5 bos makale yerine 1 saglam yazilmis seo ya uygun yararli bilgiler bulunduran etiketi 5 i gecmeyen konu herzaman icin daha iyi. Ve ilk asamada yuksek sitelerden alinan link iyi degil. Yuksekten ucan ucmayi bilmiyorsa yuksekten cakilir...!