Önceliklerim önceden Android işletim sistemi olan telefonlardı. Ancak yazılım geliştirme işinden vazgeçtim Android için. Artık stabil , performansı yüksek bir cihaz arıyorum. Note 3 özellik olarak müthiş, ekran görüntüsü de süper ancak biraz fazla büyük. Elim ufak değil bende küçük durmaz 1,95 e 95 im

Ama Android korkutuyor beni. Iphone 5s i de inceledim, biraz köşeli bir yapısı var ama daha sağlam hissi veriyor. Telefonun olması kadar büyük bir cihaz diyebilirim. Özellikler 3 te 1 neredeyse note 3 göre.
Sonuç olarak note3 ün özellikleri iyi ama o kadarına ihtiyacım yok şuan, Iphone işimi görür. Ama göz göre göre daha düşük özellikli telefon almak da içime sinmiyor. Iphone daha az değer kaybediyormuş.
Bunlar göz önünde bulundurulduğunda ne önerirsiniz?
a) Note 3 hacı, büyük müyük , özellikleri ile ezer, kasma yapmayacağı garanti, uzun yıllar kullanırsın.
b) Iphone 5 karizma cihaz, stabildir, az değer kaybeder.
( Not: Şubat ayında Samsung S5 i tanıtacakmış, bu yüzden de SAmsung cihazlara biraz antipatim oldu. Şimdi 2000 verip 1 ay sonra 1500 e düşmesi sinirimi bozar)
Kararımı yarın 2 ye kadar vermem lazım , Iphone 5S i 2100 e alacağım sıfır TR garantili, Turkcell cihaz.
Teşekkürler.