Sempatiy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cumadan beri Google sunucularında sorunlar yaşanmakta. Biraz araştırma yapmadan her şeyi devlete yıkmayın!.

Yaşanan sorunlar Gmail üzerinden tutun bir çok serviste yaşanmakta. Google tarafından yapılan açıklama.

http://googleblog.blogspot.com.tr/20...al-google.html
Yaziyi okumadan yorum yaparsan boyle olur. Senin verdigin olay google servisleri ile alakali bir durum Google kendisi veya youtube ile ilgili olan bir durum degil. Cumadan beri degil ayrica o sorun yaziyi okudugunda goreceksin ki o sorun halledilmistir ve normale donmustur deniliyor.

Herseyi devlete yiktigim falan yok, ben olani yapilani soyluyorum biraz da sen arastirip baksan neler oldugunu anlayacaksin. Ben sana kaynak vermisim degil mi? Ilgili kanunu da gostermisim sen bana hala diyorsun ki arastirma yap.

Alıntı
Örneğin, geçen yıllarda YouTube'a erişim engellendiğinde farklı yollarla giriş yapılabiliyordu. Ancak yeni yasayla söz konusu sitelere giriş mümkün olmayacak. Böylelikle Türkiye'deki aynı sunucuda bulunan farklı internet sitelerine erişim de engellenebilecek. IP adresinden engellenme tedirginliğinden dolayı Türkiye'deki site sahipleri veya hosting sahibi firmaların sunucularını yurtdışına taşıması mümkün. Düzenlemede eleştiri alan noktalarından bir diğeri 'Erişim Sağlayıcıları Birliği' oldu. Bu kuruluş, hatırı sayılır bir masraf yükünü de beraberinde getirecek. Bu masrafların başında veri saklama bulunuyor. Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı Faruk Eczacıbaşı da yasanın 'ifade özgürlüğüne aykırı' olduğunu belirtti. Son kullanıcıları etkileyecek bir konu ise alan adı yerine site sayfalarının da engelleme yapılabilecek olması. Başka deyişle, bir haber sitesinde yazılan haber veya atılan bir tweet kullanıcılara gösterilmeyecek. Bu tip bir engelleme yapılabilmesi için internet erişimi sağlayıcıların her sayfayı süzmesi gerekiyor. Bu da yavaşlaması anlamına geliyor.