Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba arkadaşlar
Elimde rüya tabirleri sitesi var yaklaşık bir buçuk iki yıldır siteyi oturmaya çalışıyorum. Özgün içerikli sürekli de ziyaretçiler tarafindan rüya gönderimi ve bu Rüyaları da yorumlayan bir yorumcu arkadaşım var.
Okadar özen ve dikkat ettim
optimizasyondan Tutun özgün içeriğe kaliteli linkten tutun rss seo ya birçok ücretli ve kendim yaptığım extra işlemlerine rağmen site tekil Hiti bir türlü 500 tekilin üstüne çıkmadı. Tasarımı gayet sade kullanımı kolay adsenseler yerli yerinde ama ne yaptıysam Boş.
Şimdi yaptıklarımi hatalı kendimde arıyorum da sanırım hata olabilecek tek şey var oda :
Kişi rüya gönderirken bir başlık belirtiyor örneğin "anahtar" ben bu yazdığı makaleye başlık olarak permalink yapısını değişerek söyle yaptım
Domain.com/ruyada-anahtar-gormenin-anlami-yorumu-tabirleri.html
Şeklinde değişiklikle yaklaşık 2 bin içerik ekledim. Şuan 2 binin üstünde içerik 3 bine yakinda etiket bulunuyor ve her yazıya da eklenmiş resimler.
Sizce sitenin tüm içeriğini silip domain bir kaç aylığına park ettirdikten sonra yeniden sil baştan domain.com/anahtar şeklinde link yapısıyla yeni içeriklerle mi devam etmeliyim
Yoksa
Eski içeriği link yapısını muhafaza ederek onları bozmadan yeni iceriklerin link yapısını degistirmem yeterli olur mu. Bu şekilde şuanki kotu imajından kurulabilir miyim
Yardımcı olur musunuz arkadaşlar işin içinden çıkamadım
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi