İçerik başlığı "flim sitesi hitlendirme!" Konu içerisinde anlatılanlar bırakın film sitesini, basit on page seo kuralları. Bu yazının başlığı "seoya ilk giriş" falan olsa daha iyidi.
Ayrıca daha kendi sitenizde inanılmaz alt seviyede seo hataları varken, bu kadar emin bir başlık açmanızıda yadırgadım. Herkes seo işi yapmak zorunda değil. Eğer yapacak ve insanlara bilgi verecekseniz, bu işi doğru yapmak zorundasın yoksa sonuna kadar eleştiririm.
Daha kendi sitesinden en alt seviye benzer index sorunları ve kodsal hatalar olan biri bırakın flim sitesini, kendi sitesini HİTLENDİREMEZ!!!!
İnsanları yanlış yönlendirmek kötüdür. Çünkü bu forumdaki herkes bilgisayar başında en az sen, ben kadar emek vermektedir...
Çok emin konuşuyorsunuz son film sitemizi 2 ayda 30k civarında bir hite ulaştırmıştık size göre anlattıklarımız basittir ancak yineliyorum bu analttıklarımızı ücret karsılıgı yapanlar var ve bu anlattıklarımızla başarıya ulastık faydasını gördük ki makale yazma gereği duyduk..
İşimizi doğru yapmasak ve bu konuda bilgimiz olmasaydı dediğiniz gibi sitelerimizin hiti artmazdı ancak2 ayda 30k hiti sanırım bilgisiz kisiler yapamıyor..