Güzel kardeşim... Hediyeyi kabul etmeyince "şımarık" mı olduk?
Teşekkür ettim, sebebini yazdım, hepsi bu.
"parfüm ara" ya niye takıldınız anlamadım.
Aranma hacmi "10" olan, daha doğrusu "aranmama hacmi" olan bir kelimeye niye yer vereyim ki?
gazada ihtiyacım yok canım kardeşim.
Ama yok, bedava bilgiyi almam, işime gelmedi diyosanız selametle
.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:57:40 -->-> Daha önceki mesaj 15:51:05 --
Aynen öyle dostum. Aslında basit gibi görünsede tüm maddeleriniz çok doğru.
2. madde : Aslında hiç gerek yok, önemi de yok. Tek faydası var, oda sayfamızı hazırlık aşamasında bize sağladığı kolaylık. 5.html verdiğimizde, "bu sayfa neymiş" demiyelim diye. (Hatta hatta, buraya yazıyorum. Bence bugün yarın 1 yıl sonra, neyse işte, Google bu olayı tamamen kaldıracak ve arama sonuçlarında sadece sitenin ismi yazacaktır. Çok kafa karıştırıcı. Bir düşünsenize, niye yazıyor, niye yazmalıki. Sadece sayfa kirliliğine neden oluyor. Neyse, benim görüşümdür)
5. madde : Aslında hiç gerek yok, ben ömrümde bir kere bile sitemap'i ping atmakla filan uğraşmam, gelir kendi bakar.
8. madde : yorum yok. stratejiye bağlı.
.
google için madde önemliliği
2. Madde: Google simetrik bir robota sahiptir ve düzene önem verir:
senin e-ticaret sitenin ürün kategorileri varsa bunları belirt
bayan parfüm bayan-parfum/
erkek parfüm erkek-parfum/
çocuk parfüm cocuk-parfum/
bunların altında html yapıyı göster.
nedeni ise şudur. google senin php asp kodlarına önem vermez google her sitenin html olduğunu düşünmek ister. sizinde bir klasör düzenine sahip olduğunuzu görmek google da + puan ihtiva eder. ayrıca googleda erkek parfüm diye arattırdığınızda
bkz linklerde anahtar kelime kalın gözükür.
5. madde: google her zaman yerleşik yapınıza dikkat eder index.html den b.html'ye gittiğinizde oradan c.html ye gittiğinizde geri index.html ye dönüş için linkiniz yoksa sizin için sorun var demektir. çünkü sayfa dolaşımı her zaman üst seviye olmalı ve sitede uzun vakit geçirmelidir ziyaretçilerin sizi sevmesi önemlidir. sitenize youtube videoları koyarakta ziyaretçinizi oyalayabilir sayfada kalma süresini artırabilirsiniz. sitemap ile sayfalar içindeki linkleri alt linklerini görüntüleyerek google a bir önbellek gösterebilirsiniz. zaten gereksiz olsa google böyle bir hizmet sunmazdı size
8. madde: birden 50 tane pr5-6-7 backlink alırsanız tak diye kafaya çıkmanız mümkündür ama ihtimallidir yani garantisi yoktur. ancak sağlıklı olmaz google sizi sandbox'a alır ve araştırmaya sokar. günden güne sitenizin kategorisiyle alakalı içerikli sitelerden backlink almak daha sağlıklıdır