dostum sen biraz şımarık çıktın.
parfüm ara dediğim, parfüm ana keywordü üzerindeki ara kelimelerdir.
Neyse yolun açık olsun, gazın mübarek olsun bilader.
Güzel kardeşim... Hediyeyi kabul etmeyince "şımarık" mı olduk?
Teşekkür ettim, sebebini yazdım, hepsi bu.
"parfüm ara" ya niye takıldınız anlamadım.
Aranma hacmi "10" olan, daha doğrusu "aranmama hacmi" olan bir kelimeye niye yer vereyim ki?
gazada ihtiyacım yok canım kardeşim.
Ama yok, bedava bilgiyi almam, işime gelmedi diyosanız selametle
.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:57:40 -->-> Daha önceki mesaj 15:51:05 --
teşekkürler.
Benim taktiğim ise şudur:
1-) HTML kriterlerine uyum. (W3C ve HTML nin her yapısını ana sayfada kullanma)
2-) Link kriterlerine uyum (site.com/erkek-parfum/one-million-parfum.html)
3-) Google Hizmetlerine Saygı ve Kullanım (Maps, Youtube, Blogspot, Analytic, Plus)
4-) Resimler ve link eğer link : (site.com/erkek-parfum/one-million-parfum.html) ise resim one-milliyon-parfum.jpg olacak
5-) SiteMAP günden güne google a ping atarak bilgi verecek durumunu.
6-) Sosyal Medya: Facebook, Twitter her gün katlayacak örnek chart vereyim
6.a -) 1. Gün (1 Takipci) 2. Gün (2 Takipci), 3. Gün (4 takipçi), 5.gün (8 takipçi) ...
6.b -) Site içi paylaşımları sosyal medyada duyurmak ve yorumlama.
7-) Bol bol özgün makale!
8-) Her gün gene katlamalı backlink. pr1(10 tane) pr2(7 tane) pr3(5 tane) diye gide gide..
Bunların sırası illaki olacak ama kafama göre yazdım şu anda her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır umarım herkes başarı elde eder
Aynen öyle dostum. Aslında basit gibi görünsede tüm maddeleriniz çok doğru.
2. madde : Aslında hiç gerek yok, önemi de yok. Tek faydası var, oda sayfamızı hazırlık aşamasında bize sağladığı kolaylık. 5.html verdiğimizde, "bu sayfa neymiş" demiyelim diye. (Hatta hatta, buraya yazıyorum. Bence bugün yarın 1 yıl sonra, neyse işte, Google bu olayı tamamen kaldıracak ve arama sonuçlarında sadece sitenin ismi yazacaktır. Çok kafa karıştırıcı. Bir düşünsenize, niye yazıyor, niye yazmalıki. Sadece sayfa kirliliğine neden oluyor. Neyse, benim görüşümdür)
5. madde : Aslında hiç gerek yok, ben ömrümde bir kere bile sitemap'i ping atmakla filan uğraşmam, gelir kendi bakar.
8. madde : yorum yok. stratejiye bağlı.
.