Aylık Maaşlı Çalışacak Arkadaş Aranıyor
Detaylara Gelecek Olursak.
Online süresi yüksek , wordpress işlerinden anlayan , makale yazabilen maksimum 200 kelime , sitelere girip içerik ekleyebilen ( tüm siteler wordpress ) , az çok seo dan anlayan verdigim işleri yapabilecek
En Önemlisi Yalancı olmayacak Dürüst olacak abi benim işim var 10 gün gelmeyecem desin parasını vermezsem şerefsizim ama günde 1 saat online olup slm naber diyip kaybolacak insanlar kesinlikle yazmasınlar tüm detaylar bellidir.
Profesyonel Kişiler aramıyorum amatör ben bu işi ögrencem diyen genç ihtiyacı olan ögrenci arkadaşlarım tercihimdir.
Ücret Aylık Olarak verilecektir. Ama İhtiyacı oldugu durumunda samimiyetine güvenirsem ödeme yapabilirim. ay dolmadan.
Aklımda bir ücret yok lütfen sormayın
Çalıştıgım kişiye host domain vb netten ne istiyorsa arada bir güzellik yapılacaktır.
Örnegin web sitesi yoksa istedigi domaini hostu temayı lisanslı tarafımdan alınacaktır kendini geliştirmesi adına ( Maaştan düşülmeyecektir ) Hediye.
Ben Bu kadar açık ve net olurken lütfen işe başlayıp 3 gün sonra işi çıkacaklar kesinlikle pm bile atmasınlar bıktım artık 100 lerce insanla çalışmaktan 1 insanla çalışacagım sık eleyip iyi dokuyacagım ondan düzgün insanı seçmek istiyorum.
Her pmye olumlu olumsuz dönüş sağlanacaktır.
EK İŞ ARAYANLAR YAZMASINLAR ÖRNEGİN : SABAH 9 AKŞAM 7 BİR YERDE ÇALIŞIYORSANIZ KESİNLİKLE BANA PM ATMAYIN.
TEKRAR GÜNCEL