Niyetler güzel. Kolay gelsin başarılı olursunuz inş.
Ancak buraya konu açıp popüler olmak için erken davranılmış. İşin zorluklarını bilmeden konu açarsanız 3 gün sonra tarih geldiğinde makara konusu olursunuz arkadaşlar.
Php de yeni, olduğunuzu düşünüyorum en azından bizler kadar eski değilsiniz konuyu okuduğum kadarıyla.
Arkadaşın biri tpl dosyasından bahsetmiş onu biraz incelemenizi öneririm. Frame work kullanmadan bu tür bir projeyi çıkarmanız için 2-3 misli efor zaman harcamanız demektir.
Zaman da para olduğuna göre yatırımınız için bir proje çalışması da kesinlikle yapmalısınız. Gönüllüleri almanız lehinize olacaktır.
Tekrar kolay gelsin izliyor olacağım
Php de yenilik konusunu bilmiyorum hocam 5 senedir php ile içe içeyiz. TPL konusuna hiç girmeyeceğim zaten.
Konu açmakta erken davrandığımızı düşünmüyorum. Çünkü bazı şeyleri aştığımıza inanıyorum. Rezil olmak gibi bir korkumuz yok çünkü eğer bizden daha iyi olanlar bu işe bir el atmıyorsa ve hala Türk web sitelerini wordpress'in eline mahkum kılıyorsa ben buraya html bir şablon bile koysam rezil olacağımı düşünmüyorum. Yorumunuz için teşekkürler 30 ocakta yine yorumlarınızı bekliyorum üstad.