Tabiiki yardımcı olayım. Öncelikle baştan şunu belirtmek isterim ki Playstation 4 Console gönderimi Türkiye'ye kapandı. Bu nedenle 399$ olan benim aldığım paketi alamayacaksınız siz yani en azından şuanlık öyle gözüküyor. Fakat attığım linkteki diğer bundle paketleri takip etmeniz mümkün. Takip etmekten de kastım öyle her dakika sayfayı yenilemek değil. Genelde stok olmuyor şu aralar olduğunda da hemen bitiyor zaten.

http://www.nowinstock.net/

Bu adrese girip üye oluyorsunuz. Ardından My account bölümünden add items diyorsunuz ve aşağıda vereceğim paketleri ekliyorsunuz ve browserınızı açık bırakıyorsunuz. Bu alarma alıştıktan sonra uykunuz ne kadar derin olursa olsun mutlaka da uyanırsınız onu da belirteyim

Sony PlayStation 4 : Bundle: Battlefield 4 Launch Day : Amazon
Sony PlayStation 4 : Bundle: Killzone Launch Day : Amazon
Sony PlayStation 4 : Bundle: Knack Launch Day : Amazon

bu paketler şu aralar Türkiye'ye gönderimi yapılan paketler fakat öyle çok sık açıldığını söyleyemem dediğim gibi. Ne kadar az aralıklarla açıldığını aşağıdaki linkteki Amazon bağlantılarından takip edebilirsiniz.

http://www.nowinstock.net/videogamin...ll_history.php

Siteye önceden girip üye olmanızı tavsiye ediyorum. Stok olduğunda hemen işlemleri yapıp almanız amacıyla. Adresinizi, kart bilgilerinizi vs. kaydederseniz de sizin için işlemler daha hızlı olur. Alışveriş sepetinize ekledikten sonra kredi kartınızı ve adresinizi seçiyorsunuz ardından Kargolama seçeneği olarak, AmazonGlobal Priority Shipping seçeneğini seçiyorsunuz. Bu seçenek hem hızlı gelmesini sağlayacaktır hem de size verildiği belli bir süreden geç gelirse kargo ücreti iade almanızı sağlayacaktır. Size az önce konuda verdiğim paketlerin fiyatları hakkında pek bilgi sahibi değildim. Dün kardeşim için de bir BF4 bundle paket satın aldım, onun da teslim tarihi 29.01.2014 olarak gözüküyor.

Fiyat bilgisi vermek gerekirse, daha önceden yakalayıp almadığım Killzone bundle paketi sağ tarafta görülen fiyata Türkiye'ye giriş yapıyor, adresinize kadar geliyor. 1 yıllık PSN plus paketiyle birlikte(Plus paket değeri 49$, Killzone oyun değeri 49$).

Dün kardeşim için aldığım BF4 bundle paketi ise şu ücrete geliyor. Kargo gümrük vs. herşey dahil olarak.

Ürün gümrüğe geldiği zaman Amazon sitesine kayıt olduğunuz adrese bir mail geliyor. Gümrük işleri için yetkilendirme ile ilgili. Adobe Reader ile doldurup tekrar yollayabilir yada print-scan yapıp imzalayıp gönderebilirsiniz ki ben öyle yaptım herhangi bir sorun olmaması açısından. Daha sonrası Türkiye'deki güzel kargo şirketlerimizin ne zaman getirecekleri insafına kalmış

Amazon'da şu tip bir güzellik var. Garanti vs. yok diyor olabilirsiniz. Fakat 1 ay boyunca herhangi bir sorunda ücretsiz 1-1 değişim yapıyorlar. Onlara kargo takip bilginizi aktardığınız anda kargo için ödediğiniz ücretin geri iadesini yapıyor ve size gönderilmek üzere yeni bir ürün hazırlıyorlar. Müşteri hizmetleriyle şuanki siparişi vermem konusunda biraz sürtüşmüştük, stok görüyorum ama sepete ekleyemiyorum. Saatlerdir bunu bekliyordum gibi bir konudan dolayı. Hemen 50$ discount verdiler bu ürün için. Ürün elime ulaştığında hem 50$ discount alacağım, hem gümrükten belli bir miktar geri ödeme alacağım, hem de geç gelmesi durumunda kargo ücretini alacağım.

Eğer PS4 almak istiyorsanız, uygulayacağınız yöntem bu olmalı. Kesinlikle spotçuların eline düşmeyin yada teknosa vs. gibi sitelerin. Bu bundle paketler şuanda pahalı gibi gözüküyor olabilir fakat pahalı değil kesinlikle dün BF4 bundle için 1540 lira para çektiler kartımdan. Türkiye'de sadece konsolun satış fiyatı şuanda 1549 lira ve bunun 3.parti dağıtımda 1700'e kadar çıkacağı söyleniyor dolar kuruyla birlikte. Bu bahsettiğim kartımdan çekilen 1540 lira da net ücret değil geri ödemeler ve discount bedelimle tahmin ediyorum. 1350 civarında bir ücret çıkmış olacak cebimden. Ayrıca Türkiye'den aldığım gibi sadece bir konsol almamış olacağım yanında Türkiye'de değeri 199 lira civarında olan bir oyun ve yıllık ücreti 99 lira olan bir plus aboneliği alacağım(PS4 online oyun oynamak için gerekli bu abonelik.)

Bundan sonra soruları olan varsa yardımcı olmaya çalışırım. Saygılar.