bir gün tanıdığım biri aracılığı ile biri geldi yanıma, bana site açalım dedi. ben ne sitesi dedim adsense sitesi dedi.. içimden sırıttım haliyle.. duymuş bu adsense i internetten para kazanma diye araştırırken. neyse... sordum elemana uzman olduğun bir konu var mı diye, var dedi. banka sektöründen çok iyi anlarım dedi. kendisi borç batağında olduğu için her türlü makaleyi yazıyı okumuş. sektörü öğrenmiş yani.. tamam o zaman banka sitesi açalım dedim, açtık falan birkaç ay geçti. ne analytics ne adsense ekledik siteye.. buna dedim günde 5 tane makale yazıp ekleyeceksin. başlıkları ben veriyordum, acemi olduğu için neyin hit alıp alamayacağını bilmiyordu.. 2 ay sonra analytics ekliyim dedim, bi baktım 1.5-2k hite gelmiş site.. ekledik reklamları, kazancı günlük 100 lira idi. 2k hit ile hemde. malum banka sektörü çok kazandırıyor, rekabette olunca fazla veriyor tık başı.. ilk kendi adsense hesabımı kullandırdım birkaç ay, sonra kendi adına hesap aldık. artık konu başlıklarını ben vermiyorum, öğrendi iyice kendisi giriyor. günlük geliri de 200 lira.
yani yukarıdan çıkarmanız gereken mesaj:
uzman olduğunuz bir alana yönelin, yazarken sıkılmayacağınız bir alan olsun... gerisi mutlaka gelir.