ekvatorcs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Tavrım El Altı Çalışan Firmalara ... - Siz Su elektrik internet dediniz onlar zaten otomatik ödeniyor biz onları hesaplamıyoruz bile - biz sadece satışa odaklıyız , El Altı Satış yapıyorlar biz kurumsal olarak girmek istediğimiz'de para kazanamıyoruz anlatmak istediğim buydu...

Birde hocam Mobil ödeme sistemi gerekmekte bize mikro-ödemeyi tavsiye edermisiniz ödemeleri aydan aya yapan bir Firma gerekmekte...
mikroödemede dahil günü gününe ödeme yapan bir firma yok operatorlere baglı olarak mikro ödeme vodafone ilk ödemeleri 90 gün sonunda turkcell 30 gün sonunda avea 45 gün sonunda yapıyor diye hatırlıyorum %15 kesinti ve bazen aksamalar yaşanıyor faturalı hatlardan gelen ödemeler çok gecikebiliyor, çokta önerdiğim bir sistem değil ancak malum müşteri potansiyelinin yaş ortalamasıda düşük mobil olmadan da olmuyor, bireyseller içinse farklı farklı bir çok firma mevcut %45 %55 oranlarında kesinti yapıyorlar hatta adını vermeyeyim bir tanesi ile çalışmıştım 30 TL lik ödeme için 58 TL ödeme alıyor size verdigi para 20 - 24 TL civarı bir para hesapta biriken paralarıda o firmaya hibe etmiştim insanın ister istemez zoruna gidiyor