Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Karışmadan edemedim.
"Aldığım seo paketlerinden trafik gelmiyor" demişsiniz.
Kaçırdığınız noktalar şunlar;
1- "Satış yapanların hepsi doğru iş yapıyordur" demiyorum. Ama "ayıklamak zorundasınız" diyorum.
2- Oyun kurucu sizsiniz. Bunu unutmayın. Yani o paketleri nasıl işleyeceğinizi kesinlikle bilmek zorundasınız.
3- Genellikle vakit yetersizliğinden dolayı, forumda bir çok seo paketi satın aldım/alıyorum. Genelde Paket satanlar işin sonucu ile ilgilenmezler, sadece istenileni yaparlar. Ve hatta hatta, bir çoğu, sattığı paketin işe yarayıp yaramadığını bile bilmezler ve bilmek zorunda da değiller. Yeterki vaadettikleri şeyi yapsınlar.
4- Genellikle şöyle diyen ukalalarda çıkar; "işe yarasa kendine yapar burda 10 liraya satmazdı". Kesinlikle yanlış.
Yanlış diyorum çünkü;
İş sadece o sattığı paketi uygulamakla bit - mi - yoooooor.
Oyun kurucu sizsiniz. En zor iş oyunu kurmak, kurgulamaktır. Nacizane görüşüm budur, bence dikkate alınız.
Hatta bir iki örnek vereyim;
X kişiyeden imleme paketini alıyorum.
Sonra site kafaya oturuyor.
Eeeee, şimdi kafaya oturttuğum site, o X kişinin paketiylemi oldu? Tabi ki kesinlikle hayır.
Ama aynı anda başka bir Y kişisinden forum backlink aldım... peki onun paketiyle mi oldu... hayır.
ve aynı zamanda bir başka Q kişisinden falan filan backlink paketi aldım... peki onun paketi sayesinde mi kafaya oturdu? .... hayır.
Bunları yapan kişi; kime? Neyi? Ne zaman? Nerede? ve Ne kadar? adet uygulayacağını söyleyen kişidir.
Siz hiç beyinsiz birinin;
Dünya atletizm şampiyonu, halter şampiyonu, yada falan filan şampiyonu olduğunu gördünüz mü?
Olamaz.
Neden?
Çünkü, beyin hiç bir şey yapmıyor gibi gözükse de, tüm organizasyonu sağlayan şeydir.
kurgu - kurgu -kurgu
Not: Trafikle uğraşmayın, kaliteli trafikle uğraşın!
sevgiler