meyve veren ağacı taşlarlar hocam. eleştiri almanız demek birilerinin kuyruğuna basmanız demektir

bu da birilerinin bu projeyi daha önce düşünüp başaramadığı anlamına gelir. Beta sürümü beklemekteyim
Biraz öyle oluyor hocam. Fakat biz eleştiri yapanlara yine kötü niyetle yaklaşmıyoruz. Proje ücretsiz olacak zaten kimseden bir beklentimiz olmadığı halde ağır eleştiriler kabul edilemez.
Hangi dilde ve hangi veritabanını kullanarak yazıyorsunuz projeyi? Elinize sağlık başarılar dilerim.
PHP yazılım dili, mysql veritabanı ve yardımcı kodlama araçları.
Konu takipteyim hocam ancak wp den sisteminize geçiş mutlaka olmalıdır aksi takdirde kimse yazılarına riske atmaz başarılar
WP den geçiş ilk olarak olması biraz zor görünüyor hocam. Beta sürüm olduğu için daha çok sistemin oturması açısından gelişimleri yapmamız lazım. Bizde istemeyiz elinizde ki sitenin mahvolmasını...
Öncelikle başarılar dilerim.
Nacizane birkaç fikirde ben vermek isterim hem mesajımın bulunması açısından da iyi olur kanaatindeyim.
1-) Açık kaynak kodlu sistem üretiminde ortak bir havuz sistemi kullanmanız php geliştirici arkadaşlar içinde size katkı sağlanabilir duruma getirebilir.
2-) Sistem iki mantık üzerine kurulsa a-) temel dosyalar b-) özel dosyalar
temel dosyalar sistem alt yapısı ve güncelleme üzerine olsa ve özel dosyalar alanınızda temaya göre veya bileşenlere göre değişiklik gösterebilecek ( fonksiyon, class, template ) barındıran dosyalar olsa güzel olur.
3-) Versiyon geçişlerini admin panel üzerinden dosya açma okuma ve yazma işlemleri üzerinden temel dosyalar klasöründen gerçekleştirilse.
4-) Tema konusunda da sizin bazı temel değişkenler, sınıflarınız olacak ve tema içerisine çağrıldıkları yere verileri alıp gelecek. WP mantıklı....
Daha güzel olur kanısındayım. Tabi sisteminizi görmeden fikir beyan ettiğimiz için mutlaka bir çoğu vardır diye tahmin ediyorum.
Düşünceniz için sizi tebrik ederken başarılarınızı diliyorum.
1- Ortak havuz sistemi tema ve modüller için düşünüyoruz hocam. Fakat beta sürüme bunlar yetişirmi yetişmezmi tam emin değilim.
2- Sizin dediğiniz mantığa yakın bir mantık var. Tema klasörü Modül klasörü Blok klasörü gibi bazı klasörler var. Bunlar sistemin yapısını kolaylaştırıyor ve güncelleme imkanı kolaylaşıyor.
3-Kesinlikle güncellemeler öyle olacak. Aksi taktirde php bilmeyen bir kişi web sitesini güncelleme imkanı zor olur.
4- Tema konusu çok basit olacak hocam. WP den daha basit bir tema entegre sistemi olacağını düşünüyorum.
İnşallah hep beraber sizlerin desteği ile bumin yazılımını geliştirir bir yerlere getiririz.
DESTEKLERİNİZ BİZİ HEYECANLANDIRIYOR. HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.