Çok şükür ki, bu sorunu bir tek ben yaşamıyormuşum. Arkadaşlar burada çözülmesi gereken detaylar var. Algoritma Kasım ayından itibaren değişti bence. Önceleri Google yeni sitelere öncelik veriyordu. Şimdi ne öncelik veriyor, ne de sıralamaya sokuyor. Sıfıra sıfır elde var makale ücretleri.
Günde 3 Özgün yazı yazıyorum artık Özgün yazıyı da çok dikkate almıyor. Şimdi benim merak ettiğim şudur. Acaba güncellemeden dolayı mı böyle takılıyoruz, yoksa günceleme bitmediği için mi bu şekilde bir sıkıntı var?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:36:13 -->-> Daha önceki mesaj 18:31:40 --
2 aydır 10 tane sağlık, iç giyim, spor, korse vb. sektörlerde site açtım, her birine günde minimum 5-10 özgün içerik giriliyor fakat siteler neredeyse hiç hitlenmedi desem yeridir. Sosyal ağlarda paylaşım bir ton seo çalışması hiç fayda etmedi, eskiden olsa 2 ayda böyle bir site belirli bir yere gelirdi... Bir hata mı yapıyoruz acaba çözemedim.
Ya inan bana hata yaptığımı düşünmüyorum. Ben yaklaşık 2 senedir bu işin içerisindeyim. 2 senedir sayfa oluşturuyorum. Özellikle yeni sayfalarda %90 çıkış yakalıyorum. Şimdi elimde 5 ayrı yeni sayfa var. Tümü elimde kaldı. Sürekli olarak yaptığımız bir hatayı yakalıyor ve bunu kesinlikle çıkarmıyor diye düşünüyorum.
Yada iyi düşünürsek, güncellemeden dolayı bu sıkıntıları veriyor. Umarım öyle olur.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:38:03 -->-> Daha önceki mesaj 18:36:13 --
Sanırım Google amca eskisi gibi yeni siteleri pof pof'lamıyor, direk rekabetin içine atıyor. Haliyle de en ücra köşelerde kalıyor yeni siteler.
Aynen kardeşim. Çözemedim şu durumu. Önceleri yeni sitelerin acayip etkisi vardı. Sadece özgün makaleler ile yeni siteler 5 aylık süreçle yüksek hitler kasardı. Ama şimdi Google yeni siteye öncelik vermiyor mu? Bir türlü anlayamadım şu durumu.